Konopné firmy v očakávaní

  • Akcie Aurora Cannabis Inc. (ACB) majú podľa tipranks.com cieľovú cenu stanovenú na 21,47 USD. (tipranks.com)

  • 3 analytici portálu tipranks.com doporučujú BUY a 11 ďalších HOLD (tipranks.com)

  • Spoločnosť, ktorá by vznikla fúziou spoločností Aphria a Aurora, by bola kanadským lídrom. Jej roční obrat by prevýšil 1 miliardu CAD (740 miliónov USD) a dosiahla by tržného podielu 30 % . (barrons.com)

  • 3 štáty, New Jersey, Mississippi a Južná Dakota, momentálne riešia legalizáciu konope, v Južnej Dakote o nej budú hlasovať v novembri. (fool.com)

  • V Kanade sa zvýšil maloobchodný predaj produktov s konope v marci (a apríli) približne o 20 %. (fool.com)

Aurora Cannabis Inc. je spoločnosť vyrábajúca a distribujúca doktorské konopné produkty po celom svete. Je vertikálne integrovanou a horizontálne diverzifikovanou firmou naprieč niekoľkými segmentmi hodnotového reťazca konope, ako sú napríklad technické vybavenie a design, pestovanie konope, genetický výskum, výroba, deriváty, vývoj produktov s vysokou pridanou hodnotou, domáce pestovanie, veľkoobchodná a maloobchodná distribúcia. Aurora Canabis vyrába rôzne kmene sušeného konope, konopného oleja, toboliek a topických súprav pre lekárskych pacientov mnoho ďalšieho.

Ďalej sa spoločnosť zameriava na vývoj liečivých prípravkov na konope v rôznych štádiách vývoja, vrátane orálnych, lokálnych, jedlých a inhalovateľných výrobkov. Prevádzkuje taktiež CanvasRX, sieť poradenských a podporných stredísk pre konope a poskytuje pacientské poradenské služby.

2 komentáre

  1. Spätné upozornenie: Zelená pre konope – Trade Info

Komentáře jsou uzavřeny.