Kasína v Las Vegas opäť ožili

WYNN (NASDAQ)

  • Cieľová cena WYNN je podľa BofA/Merrill stanovená na 150 USD za akciu, čo otvára priestor možnému zhodnoteniu o 48 %. (finviz.com)
  • Citigroup posunula svoje doporučene z HOLD na BUY (finviz.com)
  • V období od 11.5.2020 do 9.6.2020 sa zvýšila cena akcií WYNN z 83,79 USD na 102,75 USD, absolútna hodnota prírastku je teda 18,69 USD. (yahoofinance.com)
  • Akcie WYNN patria do indexu S&P 500, ktorý v júni zvládol dohnať všetky straty, ktoré vznikli kvôli pandémii COVID-19. (finviz.com)
  • Nevada minulý týždeň zrušila obmedzenia, ktoré boli nastavené na boj proti COVID-19. V Las Vegas to znovu začína žiť. (yahoofinance.com)

78 dní bolo v uliciach Las Vegas mŕtvo. Teraz sa do nich konečne vracia život.

Kasína v Las Vegas otvorili 4. júna po dlhej odmlke svoje podniky. Analytik Bank of America Shaun Kelley povedal, že niektorí operátori vďaka silnému počiatočnému dopytu dokonca otvárajú ďalšie nehnuteľnosti v predstihu.

Rovnako tak sa ľudia vďaka znovuotvoreniu kasín prevádzkovateľov Wynn Resort, Ceasars Entertainment, MGM Resort a Las Vegas Sands vracajú k najnavštevovanejším atrakciám mesta hriechu. Napríklad slávna Bellagiova fontána opäť spievala slávne melódie vrátane Viva Las Vegas od Elvisa.

Na začiatku júna narástli akcie Wynn a MGM o približne 15 %. Akcie sa vyšvihli z marcových minim o 120 %, respektíve 200 %.

Časť hlavných hráčov svoju pozornosť obracia viac než na Las Vegas do Číny, konkrétne do Macaa, kde rast začal skôr. Foley pre Wynn a Las Vegas Sands poznamenal, že väčšina príjmov spoločností momentálne prichádza z Macaa.

Pred necelým mesiacom bolo dokončené kopanie tunelov pod Las Vegas, ktoré mala na starosti spoločnosť Boring Co. Elona Muska. Tunely budú prepájať budovy kongresového centra v Las Vegas. Ďalšie dva hotely v časti Las Vegas nazvané Strip sa teraz snažia byť súčasťou tejto novej dopravnej siete.

Wynn Resort Ltd. a Genting Group zažiadali na úradoch v Clark County v Nevade o prepojenie svojich hotelov s kongresovým centrom podzemnými tunelmi Elona Muska.

Wynn Resorts Ltd. a Genting Group podali žiadosť úradom v Clark County v Nevade, aby prepojili svoje hotely s kongresovým centrom cez podzemné tunely Elona Muska.

Jeden komentář

Komentáře jsou uzavřeny.