Povzbudzujúci týždeň Nemecka Množstvo kritiky cudzích krajín v Európskej únii, ako napríklad potreba zahraničnej pomoci Rusku.

Najbežnejší ruský plyn pracujeme každý deň, znie z Nemecka

Povzbudzujúci týždeň Nemecka Množstvo kritiky cudzích krajín v Európskej únii, ako napríklad potreba zahraničnej pomoci Rusku. Teraz však znie silný hlas, podľa ktorého najsilnejšia európska ekonomika na konci závislosti na ruskom plynu intenzívne pracuje.

„Nemecko každý deň pracuje na tom, aby sa obišlo bez ruskej energie,“ oznámil. v pondelok nemecký minister pre pohostinstvo Robert Habeck. Habeck na nedávnu tlačovú konferenciu s nováčikom, ukrajinskými námornými pozorovateľmi, reagoval niekoľkými nedávnymi chorálmi.

Úplné embargo

„Vytvárame podmienky pre to, aby mohli prijať plné embargo,“ dodal Habeck s tímom, tento prístup „bude Putin bolieť každý deň“. Nemecká energetická politika Kritika energetického deficitu nemeckej jadrovej elektrárne Markusa Södera.

Energia nielen z obnoviteľných zdrojov

„Jadrové elektrárne potrebujeme pravidelne. Rovnako tak plynové potrubie z juhu Európy na juh Nemecka. Musíme sa pozerať na možnosti frankovania, “ povedal Söder s odkazom na veľké zásoby bridličnato glynu v Európe. Tak nemecko zrejme prehodnocuje rýchlosť svojho príklonu k obnoviteľným zdrojom energie.

2 komentáre

Komentáře jsou uzavřeny.