axil academy sk

Nová vzdelávacia platforma reaguje na dynamický rozvoj online tradingu

V odozve na exponenciálny rast záujmu verejnosti o samostatné obchodovanie s cennými papiermi spustila spoločnosť Axil Academy novú vzdelávaciu platformu. Nielen úplní nováčikovia a mierne pokročilí, ale aj už skúsení obchodníci s cennými papiermi nájdu na axilacademy.sk vhodný online nástroj pre ďalšie vzdelávanie sa v odbore.

Práve dynamika online prostredia, ktorá umožnila prakticky komukoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek nakupovať a predávať finančné aktíva, spôsobuje, že znalosti nielen bežných spotrebiteľov, ale aj expertov často zaostávajú za technologickým vývojom. Ďalším zásadným fenoménom, ktorý vstupuje do obchodovania na finančných a kapitálových trhoch, sa potom stavia umelá inteligencia.

V dôsledku rýchleho vývoja sa tradingové vzdelávanie logicky stáva integrálnou súčasťou profesijného života každého tradera či investora.

Na dopyt zareagovala skupina odborníkov a založila platformu Axil Academy. Tá aktuálne poskytuje kurzy a ďalšie vzdelávacie nástroje a programy v slovenskom, českom a anglickom jazyku.

Kontakt: info@axil.sk