Axil academy online kurzy – homepage

Axil Academy: sprievodca pre potenciálnych obchodníkov

Axil Academy je online vzdelávacia platforma, ktorá ponúka kurzy zamerané na výučbu obchodovania a finančnej gramotnosti. Akadémia poskytuje komplexné zdroje vrátane videokurzov a praktických príkladov, ktoré sú určené pre rôzne úrovne skúseností od začiatočníkov až po skúsených obchodníkov. Okrem toho obsahuje „slovník obchodníka“, ktorý používateľom pomáha porozumieť špecifickej finančnej terminológii a pojmom. Cieľom kurzov je pomôcť jednotlivcom riadiť svoje financie a efektívnejšie investovať.

Kurzy obchodovania v Axil Academy

Axil Academy ponúka celý rad kurzov obchodovania, ktoré jednotlivcom pomáhajú orientovať sa na finančných trhoch. Kurzy pokrývajú rôzne aspekty obchodovania vrátane pochopenia základných pojmov a nástrojov, ako sú akcie, komodity, indexy a menové páry (forex).

Učebné osnovy sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym úrovniam odborných znalostí, od začiatočníkov, ktorí potrebujú pochopiť základné pojmy, až po pokročilejších obchodníkov, ktorí chcú zdokonaliť svoje stratégie. Každý kurz je štruktúrovaný tak, aby poskytoval praktické príklady a hlboké znalosti, čím sa zabezpečí komplexný vzdelávací zážitok pre všetkých účastníkov.

Axil academy - online kurzy priamo na webe


Novo spustená akadémia ponúka 3 kurzy:

Pred začatím obchodovánia – ktorý predstavuje úplný začiatok procesu (25 lekcií za 99 EUR);
Pre začínajúcich obchodníkov (25 lekcií za 199 EUR).
Pre pokročilých obchodníkov – čo znamená sofistikované detaily obchodného procesu ( 19 lekcií za 299 EUR).


Ceny sú mimochodom viac než príjemné.

Slovník Axil academy


Registrácia, usporiadanie webovej stránky, obsah

Webová stránka je veľmi dobre štruktúrovaná. Ľahko na nich nájdete potrebné informácie (majte na pamäti, že obsah sa priebežne dopĺňa). Nájdete tu množstvo zaujímavých výukových videí, ktoré si môžete pozrieť po registrácii.

Samotná registrácia je veľmi jednoduchá a intuitívna (obsah je k dispozícii v 3 jazykoch: EN, SK, CZ).

Technická podpora sa poskytuje prostredníctvom online formulára na webovej lokalite. Po odoslaní vyplneného formulára s otázkou/problémom vás bude podpora kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

V pätičke webovej stránky nájdete právne informácie – GDPR, obchodné podmienky, súbory cookie.

Axil Academy skutočne stojí za vašu obchodnú pozornosť.